Vierde verslag.

Donderdag 25  december Vannacht super slecht geslapen, een aantal gasten waren de hele nacht aan het zingen en dat ging steeds harder.

Vanochtend werd de auto gebracht, spannend voor de eerste keer rijden in Leon. Ging goed. We werden hartelijk ontvangen door Martha. Later kwamen ook Antonia en dochter en Reyna en Cecilia. Lekker geluncht en toen met zijn allen naar de moeder van Cecilia gereden. Daar hebben we Pinol gedronken, een nationaal drankje van mais, cacoa en kaneel. Je moet er maar van houden, Marcel vond het wel muy lekker. In de avond een biertje gedronken en Belgische frieten gegeten in Via Via (hier hebben we met onze kinderen 12 jaar geleden overnacht).

Vrijdag 26 december Vandaag naar het strand geweest, Las Piñitas. Langs het strand gelopen en weer lekker gegeten. De E-reader van Marcel is vastgelopen, kan dus niet meer lezen. Conny is vannacht wel 5 keer uit bed geweest om spontaan de darmen te legen.

Zaterdag 27 december Vanochtend een cadeau gekocht voor het bruidspaar. Een lakenset. In ons vaste koffiehuis lekkere stevige koffie gedronken. In de middag een aantal mensen opgehaald en naar de kerk gereden. Er waren heel veel bruidsmeisjes van groot tot klein. De plechtigheid was voor onze begrippen nogal chaotisch. Daarna na de plek van het feest. Kregen een bordje eten en limonade, smaakte goed. Nog even gedanst. Om 7 uur vertrokken in het donker, wat niet erg prettig rijden is omdat niet alle verkeersdeelnemers licht voeren.

Zondag 28 december Vanochtend om half 7 vertrokken om in Posoltega iedereen op te halen voor een dagje strand. In het totaal met zijn tienen in de auto. We moesten weer door Leon rijden en daar reed Conny een eenrichtingsweg in. Er kwam gelijk een agent naast ons rijden die zei dat we moesten omdraaien. Vervogens reed hij weg zonder ons te bekeuren. Aan het strand heerlijk onder een afdakje gezeten. Onze Nica vrieden begonnen gelijk te eten,en wij gelijk de zee in om te spelen in de golven. Wij zijn van het doen en zij meer van het stil zitten en eten. Om 1 uur met zijn tienen geluncht in een restaurant op kosten van Wilma Struik. Wilma, namens todo el mundo bedankt, we hebben er van genoten. We hadden twee plastic ballen gekocht om mee te spelen. Marcel zocht non-verbaal contact met twee kinderen en gaf hen de ballen, ze waren er blij mee.

Maandag 29 december Vanochtend is de auto omgeruild voor een kleinere. Vandaag door de stad gelopen en wat gekocht. Een rustig dagje vandaag.


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: