Vervolg van het schilderen

[14-1 05:04] Ik heb vannacht slecht geslapen en 6 uur op. [14-1 05:04] Vandaag werd het terrein en de huizen bespoten met gif, tegen insecten en de eitjes, zo’n spul dat je gebruik tegen vlooien. Dus we mochten de hele ochtend niet de huizen in. Vanmiddag wilde ik bij het kantoor even op Wi-Fi  maar dat gebouw was het laatste gedaan dus het stonk er nog enorm.

Vanmiddag lag ik even op bed, maar ondanks dat onze slaapkamer niet bespoten is stonk het toch erg in het huis. Dus maar weer wat gaan doen. De dagen vliegen om.

Later op de ochtend nog met drie jongens wat op de voorkant gezet. In de middag begon ik met de palmbomen en twee zusjes kwamen helpen later nog een oudere jongen en het jonge mensen spel kon beginnen. Dus twee zaten goed onder de verf.

Moet wel steeds streng zijn tegen de kleine meisjes. Maar die mogen later het wc gebouwtje beschilderen. Het kost veel tijd met de kinderen schilderen. Dus vanaf nu doe ik ook mee.

Vanmorgen vroeg heb ik het wc gebouw verder blauw gemaakt, nog één muur. Vandaag werd daar de lekkende leiding gemaakt dus moest de muur voor worden opengemaakt. Gelukkig wist ik dat
Ben blij met de verf is tot nu toe goed, kan ook met water schoongemaakt worden. Gaat niet uit de kleren dat moest ik vandaag dus een paar keer zeggen!

IMG-20160119-WA0006

Ook de kleinste deden mee ..

%d bloggers liken dit: